Wat kan Kleene digitale communicatie u bieden?

Kleene digitale communicatie levert een complete set services. Vanaf de eerste idee├źn tot en met uitvoering en onderhoud.

 • Webshops / webwinkels

  Kleene digitale communicatie bouwt webwinkels op basis van Drupal Commerce. Dat betekent een complete en betrouwbare webwinkel met de flexibiliteit van het Drupal CMS.

 • Ontwerp

  Website in ontwerpfase

  Niet alleen de vormgeving is belangrijk bij het ontwerpen van een website, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Kunnen gebruikers hun weg vinden op de website? Zitten knoppen op de plaats die de websitegebruikers verwachten?

 • Drupal content management systeem

  Educatiegroep.nl - Drupal example

  Drupal is een gratis software pakket dat het mogelijk maakt op eenvoudige wijze inhoud te organiseren, te managen en te publiceren met eindeloze variatie mogelijkheden.

 • 3D visualisatie

  Fabriekshal

  Om een product te verlevendigen, om een onderwerp beter uit te leggen... Wat de reden ook is, beeld helpt bij het verduidelijken van een idee. Een 3D visual of animatie brengt uitkomst.

 • Presentaties

  Presentatie van 'company values'

  Kleene digitale communicatie verzorgt gelikte presentaties. Presentaties die overtuigen, presentaties die de boodschap overbrengen. Of het nu om een Powerpoint, een Prezi of een Flash presentatie gaat.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  U wilt dat uw website gevonden wordt. Logisch. Met SEO (Search Engine Optimization) is de kans groter dat zoekmachines uw website vinden. En daarmee een potentiele klant die uw website bezoekt.

 • Onderhoud

  Door gebruik te maken van een modern en flexibel CMS als Drupal, heeft u de mogelijkheid uw content zelf te beheren en up-to-date te houden.