Refurbished Desk webshop

Refurbished Desk is een label van DP Beheer BV, een jonge Eindhovense onderneming welke zich bezig houdt met het terug in de markt brengen van gebruikt kantoormeubilair. Dit wordt gedaan aan de hand van een aantal verschillende concepten, waaronder Refurbished Desk.

De initiatieven van DP Beheer BV richten zich in eerste instantie op Life Cycling, oftewel het verlengen van de levensduur van producten. Hiermee wordt de belasting voor het milieu geminimaliseerd. Life Cycling is, indien het op een goede manier wordt uitgevoerd, de meest milieuvriendelijke manier voor het aanschaffen van kantoormeubilair.

Met Refurbished Desk brengt DP Beheer BV een revolutie in Maatschappelijk Verantwoord Inrichten op de markt; een hoogwaardige bureaulijn uit gebruikte kantoormeubelen met de voordelen van nieuw meubilair.

Voor Refurbished Desk werd een webshop op basis van Drupal Commerce ontwikkeld. Belangrijkste uitdaging van deze webshop was het volledig configureerbare product, waarbij door het mixen van bladkleur, pootkleur, bladsoort, onderstelsoort en accessoires een enorm aantal configuratiemogelijkheden ontstaat.

Refurbished Desk home pagina
Refurbished Desk product pagina
Refurbished Desk product pagina detail
Refurbished Desk winkelwagen pagina

Website: 

refurbished-desk.nl