Marine Adhesive product site

Voor Houtwerf Eursa werd een Simson productwebsite geproduceerd op basis van Drupal 6. Om snel en efficient een website te kunnen produceren werd gebruik gemaakt van een standaard thema dat licht gewijzigd en voorzien van een eigen logo werd toegepast.

Houtwerf Eursa is midden in Nederland gesitueerd, ongeveer een uur rijden ten zuiden van Amsterdam. De eigenaar, Karel Beer, is opgegroeid op een tradionele werf in Rotterdam, de "Hudsonwerf", waar overnaadse houten boten werden gebouwd. Hij heeft zelf vele zeemijlen gezeild en is een vakman op het gebied van houtbewerking.

Alle Simson maritieme lijmen en kitten zijn gebruiksvriendelijk, overschilderbaar en zijn bestand tegen de zwaarste maritieme omstandigheden. De producten worden gebruikt voor permanente verlijming of afdichting, evenals voor onderhoud en reparatie. De toepassingen ervan omvatten onder meer de afdichting van dekonderdelen, luiken, deurranden en patrijspoorten, de bevestiging van het dek aan de romp, de afdichting van door de romp aangebrachte accessoires en naden, de montage van kielverbindingen en onderlijsten, evenals de inbedding van navigatieapparatuur.

Simson maritieme lijmen zijn marine-gecertificeerd.

 

Marine Adhesive - Home pagina
Marine Adhesive - Instructie pagina
Marine Adhesive - Product pagina

Website: 

Marineadhesive.nl